MUSTAFA KEMİKLİ - MÜDÜR YARDIMCISI

1975 yılında  Sivasta  doğdu. İlk okulu Çayboyu köyü ilköğretim okulunda, ortaokul ve liseyi  Sivas Merkez İmam Hatip Lisesinde okudu. Gazi üniversitesi Kastamonu Eğitim fakültesini bitince,1999 senesinde ilk atama Sivas Akıncılar 80. Yıl İlköğretim okuluna atandı.2004 yılına kadar aynı okulda öğretmen ve idareci olarak çalıştı.2004 yılında il içi tainle merkez Gümüşdere beldesine atandı. 2006 yılında bakanlık ataması ile Özel İdare Eğitim Uygulama Okuluna atandı. 2007 yılında Zihin Engelliler Sınıf Öğretmenliği Branş değişikliğini istemeyip Alahacı Köyü İlköğretim okuluna atandı. Aynı okulda görevlendirme idareci iken 2011 mart ayında Karacaören ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. Aynı okulda okul Müdürü iken 01/10/2014 tarihinde Yıldızeli Atatürk Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. .17/07/2019 tarihinde okulumuzdaki görevine başlayan Mustafa KEMİKLİ  evli ve üç çocuk babasıdır.